LV 166   Residentiekamer Vaartstraat 94, 3000 Leuven Stad Centrum

504 € Alle kosten inbegrepen

10+ plaatsen beschikbaar
  • Gepubliceerde 11 maanden geleden
  • Actief 1 dag geleden
  • Beschikbaar
LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer LV 166 residentiekamer

De leefgroepen in Studentenresidentie #94 bestaan uit gemiddeld 12 kamers met een gemeenschappelijke keuken met TV en WIFI. Daarnaast is er een recreatieruimte met pooltafel, pingpong tafel, kicker,… en een mooie tuin.

Het actieve gemeenschapsleven in studentenresidentie #94 draagt bij tot een unieke kotervaring. De leefgroepvertegenwoordigers organiseren met de bewonersraad activiteiten zoals een barbecue, quiz, filmavond en karaoke avond. Het #94 sportteam neemt deel aan . The Survival Of The Student. Daarnaast is het promoteam van #94 aanwezig op verschillende studentenactiviteiten in Leuven.

Studentenresidentie #94 beschikt zowel over standaardkamers als over comfortkamers met eigen badkamer (WC, douche, lavabo). Alle kamers zijn modern afgewerkt en volledig ingericht met eikenhouten meubilair.

  • Gepubliceerde 11 maanden geleden
  • Actief 1 dag geleden
  • Beschikbaar

Faciliteiten In De Buurt

Studentenresidentie ligt in de stadswijk 'DijleDelta' in een rustige, groene en 'blauwe' omgeving. Het station ligt op slechts 15 min wandelen, de bibliotheek, net als de Oude Markt, op 10 min. De meeste faculteiten zijn gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. De residentie ligt aan het Sluispark, de nieuwe groene long aan de Vaartkom, waar je kan relaxen op de grasweide of kan plaats nemen op de lange zittrappen naast de Dijle. De Smidse, de voormalige smederij van Stella, is volledig gerenoveerd en omgevormd tot een overdekte marktplaats met een centrale bar. Het is een sfeervolle marktplaats met o.a. een bakker, slagerij en pastabar. Op de verdieping bevinden zich een yoga centrum, een wax-en relax studio en een kapper.

Praktische informatie

Adres Vaartstraat 94, 3000 Leuven
Type woning Residentiekamer
Wooneenheid capaciteit 1
Plaatsen beschikbaar in het goed 10
Duur van de huur 12 maanden
Beschikbaarheid beschikbaar

Huurprijs

Huurprijs zonder kosten 439 €
Kosten 65 €
Huurprijs inclusief lasten 504 €
Commentaar De huurtarieven voor comfortkamers starten vanaf 408 €/maand, exclusief maandelijkse bijkomende kost (40€ voorschot nutsvoorzieningen + 65€ algemene kosten).
Waarborg 878 €

De eigenaar contacteren

U kan u connecteren of u inschrijven om contactinformatie te verkrijgen.

Geen verborgen kosten. 100% gratis voor alle studenten.

Verdergaan met facebook

Verbinding Registratie

Inrichting

Meubilair volledig bemeubeld
Verdieping 1
Oppervlakte 20 m2
Private kamers 1
Gemeenschappelijke kamers 1
Badkamer privaat
Keuken gemeenschappelijk
Verwarming centrale verwarming (privatief)
Uitrusting douche, terras, tuin, ingerichte keuken, wasmachine

Andere informatie

Atmosfeer gemeenschappelijk
Staat nieuw / gerenoveerd
Domiciliëring nee
Toegang voor PBM ja
Roker rookvrij
Internet ja
Huisdieren nee